nokia c3Nokia C3

Nokia C3 ii tine companie telefonului recent lansat de nokia, Nokia C5, si este asemanator cu Nokia E72. Dar nu va ganditi ca este un competitor direct sau un upgrade al telefonului E72.

Pretul telefonului il situeaza un rangul telefoanelor low budget.

Seria E de telefoane de la Nokia se adreseaza in primul rand comunitatii business, cu toate ca se pot regasi in orice alte comunitati. Seria C de la nokia in schimb se adreseaza persoanelor cu un buget redus care doresc un telefon cu caracteristici destul de bune, spre exemplu tastatura QWERTY cu care sunt dotate telefoanele si a serviciilor Ovi Maps si Ovi Chat care vin preinstalate pe telefoanele din aceasta serie.

Camera de 2MP cu care este dotat telefonul Nokia C3 il situeaza undeva in zona telefoanelor medii.

Telefonul este dotat cu Wi-Fi, si are o buna integrare cu Facebook si Twitter.

 

Cu un pret destul de redus, de numai 489.99 RON, poate fi telefonul perfect pentru tine !

Esti interesat sa cumperi un asemenea produs ? Iti recomandam cel mai ieftin pret ->  Cumpara Nokia C3

Alte telefoane cumparate de utilizatori

Nokia C3 - Detalii

Greutate 114 grame
Inaltime 116 mm
Latime 58 mm
Grosime 13.6 mm
Banda Quad
Baterie in stand-by 500 ore
Baterie timp vorbire telefon 8 ore
Dimensiuni display 2.4 inches; 320 x 240 pixels; 256k colours
Memorie 55MB internal; pana la 16GB cu card microSD

Nokia C3 - Features

MP3 Player

E greu sa ne imaginam o lume fara muzica, nu ? Ar fi destul de plictisitoare. Dar pentru ca acest telefon poate reda fisiere audio (de exemplu MP3-uri), nu o sa experimentezi o asemenea lume si o sa poti asculta muzica oriunde te-ai afla.

Access la internet

Experimenteaza accesul total la internet si website-uri complexe pe telefonul tau, nu numai versiuni text ale site-urilor. Perfect pentru shopping pe internet, social media (facebook, twitter, yahoo), urmarirea stirilor sau a echipei favorite de fotbal.

Wi Fi

Wi-Fi este un alt termen care poate suna complicat pentru unele persoane. Pe scurt Wi-Fi iti ofera access la internet prin router-ul tau wireless de acasa sau prin alte retele wireless care sunt disponibile in perimetrul in care te afli cu telefonul.

Nu ar fi perfect sa navighezi pe internet pe telefonul tau mobil cat timp stai vara la o terasa ce ofera wireless si savurezi o bere ?

Bluetooth

Prin Bluetooth poti transfera fisiere de orice fel intre telefoane, pe un laptop, pda sau orice alt aparat ce suporta transfer Bluetooth

Camera 2MP

Camera 2MP

QWERTY

Tastatura QWERTY poate fi de mare ajutor in scrierea mesajelor text (SMS) dar si pentru a naviga pe internet, sau in general pentru a scrie mult mai rapid fata de tastaturile clasice.

microSD

microSD este un tip de card popular folosit in special pentru telefoanele mobile.