nokia c5Nokia C5

Nokia C5 este un telefon compact si cu un pret pe buzunarul multor persoane. Dar nu lasati dimensiunile reduse sa va pacaleasca, telefonul este dotat cu sistemul de operare Symbian, o camera de 3 MP, HSDPA pentru un browsing rapid si o baterie care va tine telefonul functional pentru o perioada buna de timp. Deasemenea Nokia C5 are o multime de aplicatii pe care le puteti descarca de pe Ovi store, si in plus Ovi maps pentru a putea folosi telefonul ca un sistem de navigare GPS, Google talk si Windows Live Messenger.

 

Alte telefoane cumparate de utilizatori

Nokia C5 - Detalii

Greutate 89.3 grame
Inaltime 112 mm
Latime 46 mm
Grosime 12.3 mm
Banda Quad
Baterie in stand-by 630 ore
Baterie timp vorbire telefon 12 ore
Dimensiuni display 2.2-inches; touchscreen; 240 x 320 pixels; 16M colours
Memorie 50MB memorie interna; pana la 16GB MicroSD card

Nokia C5 - Features

Symbian OS

Symbian este numele sistemului de operare dezvoltat de Nokia, si este folosit de cele mai multe smartphone-uri Nokia.

Access la internet

Experimenteaza accesul total la internet si website-uri complexe pe telefonul tau, nu numai versiuni text ale site-urilor. Perfect pentru shopping pe internet, social media (facebook, twitter, yahoo), urmarirea stirilor sau a echipei favorite de fotbal.

Bluetooth

Prin Bluetooth poti transfera fisiere de orice fel intre telefoane, pe un laptop, pda sau orice alt aparat ce suporta transfer Bluetooth

MP3 Player

E greu sa ne imaginam o lume fara muzica, nu ? Ar fi destul de plictisitoare. Dar pentru ca acest telefon poate reda fisiere audio (de exemplu MP3-uri), nu o sa experimentezi o asemenea lume si o sa poti asculta muzica oriunde te-ai afla.

Camera 3MP

Camera 3MP

Wi Fi

Wi-Fi este un alt termen care poate suna complicat pentru unele persoane. Pe scurt Wi-Fi iti ofera access la internet prin router-ul tau wireless de acasa sau prin alte retele wireless care sunt disponibile in perimetrul in care te afli cu telefonul.

Nu ar fi perfect sa navighezi pe internet pe telefonul tau mobil cat timp stai vara la o terasa ce ofera wireless si savurezi o bere ?

microSD

microSD este un tip de card popular folosit in special pentru telefoanele mobile.

HSDPA

Viteza pe care o ofera serviciul 3G ti se pare buna ? HSDPA este si mai rapid. De fapt, este viteza broadband, deci vorbim de mai multi megabiti pe secunda !

3G

Acesta este unul din lucrurile care suna complicat, dar chiar nu este. Pe scurt, tot ce inseamna un telefon cu 3G este un transfer de date rapid. Mai rapid de atat. Chiar putem spune foarte rapid. Cu o conexiune 3G poti atinge viteze apropiate de conexiunea ta de acasa direct pe telefonul tau. Mai mult de atat, cu o conexiune 3G poti efectua si primi apeluri video !

GPS

GPS ( sau Global Positioning System) este o tehnologie ce foloseste pozitia satelitilor pentru a determina locatia unui telefon pe planeta. Cu anumite aplicatii iti poate spune exact unde te afli intr-un moment anume, sau iti poate calcula rute spre o locatie specificata.

Touch Screen

Pentru o folosire mai usoara si placuta foloseste un telefon Touch Screen. Poate suna descurajator la inceput, dar de indata ce il incerci o sa iti schimbi parerea definitiv. Plus de asta, majoritatea telefoanelor touch-screen iti invata modul de scriere si folosire, asadar pe masura ce il folosesti mai mult o sa iti fie mai usor !