nokia c5Nokia E72

Nokia E72 combina munca si joaca intr-un mod profesional. Accesul la email-uri si mesageria instant se regasesc pe homescreen pentru o utilizare rapida. Asadar daca vrei tot ce este mai bun din aceste doua lumi, atunci E72 este telefonul care ti se potriveste.

Nokia E72 este dotat cu un display de 2.3 inch care face navigarea GPS o adevarata placere. Tasta de navigare face navigarea pe harta extrem de simpla. Tastatura QWERTY face scrierea mesajelor sau email-urilor un lucru simplu, si este deasemenea excelenta pentru editarea documentelor. 

Conexiunea HSDPA face browsing-ul foarte rapid, oferind viteze de 10.2 Mbps.

Camera de 5 MP te ajuta sa fotografiezi tot ce te intereseaza, necontand daca este zi sau noapte, datorita blitului incorporat.

Alte telefoane cumparate de utilizatori

Nokia E72 - Detalii

Greutate 128 grame
Inaltime 114 mm
Latime 58 mm
Grosime 10 mm
Banda Quad
Baterie in stand-by 480 ore
Baterie timp vorbire telefon 12 ore
Dimensiuni display TFT, 16M colours, 320 x 240 pixels, 2.36
Memorie 250 MB storage, 128 MB RAM, Card slot microSD

Nokia E72 - Features

Symbian OS

Symbian este numele sistemului de operare dezvoltat de Nokia, si este folosit de cele mai multe smartphone-uri Nokia.

Access la internet

Experimenteaza accesul total la internet si website-uri complexe pe telefonul tau, nu numai versiuni text ale site-urilor. Perfect pentru shopping pe internet, social media (facebook, twitter, yahoo), urmarirea stirilor sau a echipei favorite de fotbal.

Bluetooth

Prin Bluetooth poti transfera fisiere de orice fel intre telefoane, pe un laptop, pda sau orice alt aparat ce suporta transfer Bluetooth

HSDPA

Viteza pe care o ofera serviciul 3G ti se pare buna ? HSDPA este si mai rapid. De fapt, este viteza broadband, deci vorbim de mai multi megabiti pe secunda !

MP3 Player

E greu sa ne imaginam o lume fara muzica, nu ? Ar fi destul de plictisitoare. Dar pentru ca acest telefon poate reda fisiere audio (de exemplu MP3-uri), nu o sa experimentezi o asemenea lume si o sa poti asculta muzica oriunde te-ai afla.

QWERTY

Tastatura QWERTY poate fi de mare ajutor in scrierea mesajelor text (SMS) dar si pentru a naviga pe internet, sau in general pentru a scrie mult mai rapid fata de tastaturile clasice.

Wi Fi

Wi-Fi este un alt termen care poate suna complicat pentru unele persoane. Pe scurt Wi-Fi iti ofera access la internet prin router-ul tau wireless de acasa sau prin alte retele wireless care sunt disponibile in perimetrul in care te afli cu telefonul.

Nu ar fi perfect sa navighezi pe internet pe telefonul tau mobil cat timp stai vara la o terasa ce ofera wireless si savurezi o bere ?

microSD

microSD este un tip de card popular folosit in special pentru telefoanele mobile.

Camera 5MP

Camera de 5MP te ajuta sa faci fotografii de calitate direct cu telefonul mobil

Touch Screen

Pentru o folosire mai usoara si placuta foloseste un telefon Touch Screen. Poate suna descurajator la inceput, dar de indata ce il incerci o sa iti schimbi parerea definitiv. Plus de asta, majoritatea telefoanelor touch-screen iti invata modul de scriere si folosire, asadar pe masura ce il folosesti mai mult o sa iti fie mai usor !