Samsung Galaxy S4 Zoom este un smartphone high-end, echipat cu un display de 4.3 inch cu touchscreen capacitiv, ce suporta o rezolutie maxima de 540 x 960 pixeli si 16M de culori. Sistemul de operare folosit este Android 4.2.2 Jelly Bean, iar punctul forte al sau il constituie camera foto de 16MP. Pe langa acestea, Samsung Galaxy S4 Zoom mai dispune si de alte functii precum GPRS, EDGE, GPS, Wi-Fi, Bluetooth, USB si NFC.

Alte telefoane cumparate de utilizatori

Samsung Galaxy S4 Zoom - Detalii

Greutate 208 grame
Inaltime 125.5 mm
Latime 63.5 mm
Grosime 15.4 mm
Banda
Baterie in stand-by None ore
Baterie timp vorbire telefon None ore
Dimensiuni display 4.3
Memorie 5

Samsung Galaxy S4 Zoom - Features

Access la internet

Experimenteaza accesul total la internet si website-uri complexe pe telefonul tau, nu numai versiuni text ale site-urilor. Perfect pentru shopping pe internet, social media (facebook, twitter, yahoo), urmarirea stirilor sau a echipei favorite de fotbal.

3G

Acesta este unul din lucrurile care suna complicat, dar chiar nu este. Pe scurt, tot ce inseamna un telefon cu 3G este un transfer de date rapid. Mai rapid de atat. Chiar putem spune foarte rapid. Cu o conexiune 3G poti atinge viteze apropiate de conexiunea ta de acasa direct pe telefonul tau. Mai mult de atat, cu o conexiune 3G poti efectua si primi apeluri video !

Wi Fi

Wi-Fi este un alt termen care poate suna complicat pentru unele persoane. Pe scurt Wi-Fi iti ofera access la internet prin router-ul tau wireless de acasa sau prin alte retele wireless care sunt disponibile in perimetrul in care te afli cu telefonul.

Nu ar fi perfect sa navighezi pe internet pe telefonul tau mobil cat timp stai vara la o terasa ce ofera wireless si savurezi o bere ?

Mesaje video

Daca o imagine spune o suta de cuvinte, cate cuvinte ar spune un clip video ? Sa trimiti mesaje video de pe un telefon ce iti ofera aceasta optiune este la fel de usor ca si cum ai trimite un mesaj text (SMS).

Touch Screen

Pentru o folosire mai usoara si placuta foloseste un telefon Touch Screen. Poate suna descurajator la inceput, dar de indata ce il incerci o sa iti schimbi parerea definitiv. Plus de asta, majoritatea telefoanelor touch-screen iti invata modul de scriere si folosire, asadar pe masura ce il folosesti mai mult o sa iti fie mai usor !

GPS

GPS ( sau Global Positioning System) este o tehnologie ce foloseste pozitia satelitilor pentru a determina locatia unui telefon pe planeta. Cu anumite aplicatii iti poate spune exact unde te afli intr-un moment anume, sau iti poate calcula rute spre o locatie specificata.

EDGE

Ce este EDGE ? EDGE este un standard al transferurilor de date, cu alte cuvinte este viteza cu care se conecteaza telefonul tau mobil la internet.

HSDPA

Viteza pe care o ofera serviciul 3G ti se pare buna ? HSDPA este si mai rapid. De fapt, este viteza broadband, deci vorbim de mai multi megabiti pe secunda !

Geo-tagging

GPS-ul nu este folosit numai pentru a gasi calea cand esti pierdut. Combina-l cu camera si primesti beneficiile geo-tagging. Lasa-ti telefonul sa inregistreze automat unde a fost facuta o fotografie pentru a putea sa gasesti locatia din nou si sa imparti experientele tale cu prietenii !

Bluetooth

Prin Bluetooth poti transfera fisiere de orice fel intre telefoane, pe un laptop, pda sau orice alt aparat ce suporta transfer Bluetooth

Accelerometru

Ce este un accelerometru ? De ce este acesta bun ? Pe scurt accelerometrul face ca interfata telefonului sa fie intotdeauna orientata cum trebuie, chiar daca telefonul este tinut pe laterala. Dar asta nu este tot. Cu ajutorul lui puteti juca jocuri intr-un mod spectaculos, miscand telefonul pentru a controla actiunea de pe display.

microSD

microSD este un tip de card popular folosit in special pentru telefoanele mobile.

Android 4.2.2 Jelly Bean

Android 4.2.2 Jelly Bean este cel mai nou sistem de operare pentru telefoanele mobile dezvoltat de Google