Cele mai bune alternative pentru iPhone 11

Cele mai bune alternative pentru iPhone 11

Cele mai recente iPhone-uri Apple sunt cu ușurință cele mai bune produse de companie: această parte nu este dezbătută. Acestea fiind spuse, iPhone 11 și iPhone 11 Pro nu sunt pentru toată lumea.

Fie că se datorează ecosistemului care necesită să beți Kool-Aid cu aromă de Apple, sau din orice alt motiv în întregime, unii ar putea căuta o alternativă la cele mai recente iPhone-uri disponibile.

Click aici pentru cele mai multe oferte de preț la telefoane mobile.

Dacă ați fost deloc atenți în ultimul deceniu, probabil că sunteți mai mult decât puțin conștienți de faptul că pentru toată lumea produsă de iPhone, există aproximativ 10-15 telefoane Android care pot merge de la picior cu cel mai nou smartphone Apple și aproximativ jumătate dintre ele sunt făcute din cel mai mare rival (și partener de afaceri) al său Samsung.

De asemenea, pe bună dreptate. Samsung face unele dintre cele mai bune telefoane din lume și au contribuit la aducerea unei concurențe sănătoase la Apple, care a împins industria doar de-a lungul anilor.

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Gold
Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Gold

În timp ce nimeni nu v-ar învinui pentru că ați presupus că este un Apple vs. Jocul Samsung, deoarece sunt cei mai mari jucători de pe piața smartphone-urilor, nu ați avea complet dreptate.

Există piese frumoase de tehnologie aduse la masă de LG, Sony, OnePlus, Huawei, Motorola și Google, care deține sistemul de operare Android și alți câțiva producători de telefoane.

Mai jos, vom prezenta câteva dintre cele mai bune alternative la iPhone 11 pe care le puteți obține astăzi și cel puțin unul pe care îl puteți aștepta în viitorul apropiat.

Pentru utilizatorii puternici: Samsung Galaxy Note 10+

Dacă sunteți în căutarea unui smartphone care să ofere instantaneul perfect al tehnologiei la un moment dat, consultați gama Galaxy Note de la Samsung. Ar putea fi, de asemenea, cunoscut sub numele de telefon „chiuveta de bucătărie”, deoarece are mai multe funcții decât probabil că veți ști cu ce să faceți.

Totuși, experiența generală pe care cea mai recentă și cea mai mare notă, Note 10+, o aduce la masă arată exact de ce oamenii gravitează spre această familie de telefoane.

Samsung Galaxy Note10 256GB Dual SIM Aura Glow
Samsung Galaxy Note10 256GB Dual SIM Aura Glow

Galaxy Note 2019 aduce cele mai bune tehnologii din acest an, cu un ecran infinity AMOLED superb de 6,8 inci, aproape fără rame. Samsung este responsabil pentru cele mai bune ecrane de pe smartphone-uri, motiv pentru care face afișajele iPhone ale Apple. Acestea fiind spuse, Samsung salvează cea mai bună tehnologie pentru dispozitivele sale emblematice.

Desigur, nu se oprește la ecran. Galaxy Note 10+ este livrat cu un S Pen (stylus) actualizat, care poate fi folosit pentru a controla telefonul în moduri pe care nu le-ați crezut niciodată posibile. Aceasta este una dintre caracteristicile deosebite care separă gama Note de celelalte telefoane Galaxy, astfel încât fanii vor fi mulțumiți de această adăugare. Alte specificații includ Qualcomm Snapdragon 855, senzor de amprentă pe ecran, 12 GB RAM, stocare de până la 1 TB, baterie de 4.300 mAh, cameră de 12 MP, cameră de 12 MP cu zoom 2x și cameră ultra largă de 16 MP.

Ar dura mult mai mult timp pentru a enumera toate caracteristicile pe care Note 10+ le aduce la masă. Pur și simplu, dacă doriți un telefon care să poată face totul, faceți totul bine și apoi faceți și mai mult, acesta este telefonul pentru dvs.

Specificații mari, preț mic: Huawei P30 Pro

Povestea cu spionajul nu a fost amabilă cu Huawei, care a vopsit marca într-o lumină mai puțin decât stelară, deoarece este unul dintre cei mai buni producători de smartphone-uri din lume. Toate dovezile de care aveți nevoie pot fi găsite în Huawei P30 Pro.

Huawei P30 Pro 128GB Dual SIM Aurora Blue
Huawei P30 Pro 128GB Dual SIM Aurora Blue

P30 Pro are un pumn în departamentul de specificații, dar o lovitură mult mai blândă pentru portofel. Cu un superb ecran de 6,47 1080 x 2340, 128 GB stocare, 8 GB RAM și procesorul Hisilicon Kirin 980 Octa-core 2,6 GHz, este pur și simplu o bestie.

De asemenea, strălucește și în departamentul de camere, oferind trei fotografii, una de 40 megapixeli, una de 20 megapixeli și una de 8 megapixeli.

Camera selfie orientată spre față vine, de asemenea, cu o cantitate enormă de 32 megapixeli. Toate păstrate în viață de o baterie considerabilă de 4200 mAh, P30 Pro este o mulțime de telefon pentru o fracțiune din preț în comparație cu mulți alți concurenți.

Cel mai bun smartphone din jur: Samsung Galaxy S10

Dacă nu căutați un milion de clopoțe și fluiere pe care nu le veți folosi niciodată și doriți doar un smartphone capabil, care să nu fie reținut în ceea ce privește performanța și capacitățile, Galaxy S10 standard este un loc solid pentru a începe.

Samsung Galaxy S10 5G 256GB Majestic Black Reconditionat
Samsung Galaxy S10 5G 256GB Majestic Black Reconditionat

Copilul mijlociu al celor mai recente trei telefoane S10 (flancate de S10e și S10 +), Galaxy S10 oferă o experiență stelară datorită listei sale de specificații high-end și experienței îmbunătățite a software-ului OneUI.

Nici în departamentul de hardware nu este o slăbiciune. Se livrează cu un ecran Quad HD + Dynamic AMOLED Infinity de 6,1 inci, procesor Qualcomm Snapdragon 855, senzor de amprentă pe ecran, stocare de 128 GB (până la 512 GB), 8 GB RAM, două camere de 12 megapixeli și o cameră de 16 megapixeli ultrawide pe spate și o cameră selfie de 10 megapixeli pentru a porni.

O baterie de 3.400 mAh menține spectacolul în desfășurare, care nu este cel mai mare pe care l-am văzut pe un telefon, dar ar trebui totuși să vă ajute să folosiți o zi.

iPhone-ul telefoanelor Android: Google Pixel 3

În timp ce începe să-și arate vârsta, Google Pixel 3 poate fi una dintre cele mai bune alternative la iPhone 11 datorită faptului că este considerat iPhone-ul telefoanelor Android.

Acesta este un smartphone fabricat de Google, livrat cu cele mai recente funcții pe care sistemul de operare le poate oferi și primește actualizările mai rapid decât orice alt dispozitiv Android de pe piață.

Google Pixel 3
Google Pixel 3

Linia Pixel este cunoscută de mult timp pentru camera sa și acest lucru rămâne adevărat cu cea de-a treia iterație a smartphone-ului. În timp ce alții l-au prins și l-au trecut în ultimele luni, inclusiv cel mai recent iPhone, Pixel 3 poate oferi în continuare fotografii stelare în aproape orice situație.

Livrat cu Qualcomm Snapdragon 845, 4 GB RAM și 64 sau 128 GB stocare, Pixel 3 nu are cea mai sexy listă de specificații, dar datorită experienței Android „stoc”, curată și fluidă, performanța este excelentă pe smartphone.

Privind înainte: Google Pixel 4

Deși nici măcar nu a fost încă anunțat, Google va anunța telefonul Pixel din a 4-a generație pe 15 octombrie. Smartphone-ul în sine a fost deja scurs puternic, lăsând practic nimic imaginației. Unitățile de producție care au fost obținute au deja videoclipuri practice complete ale dispozitivului.

Google Pixel 4
Google Pixel 4

Deci, ce aduce Pixel 4 la masă? Ei bine, pentru început, va fi livrat împreună cu Qualcomm Snapdragon 855, 6 GB RAM și 64 GB sau 128 GB stocare. De asemenea, telefonul primește oa doua cameră sub forma unui shooter de 16 megapixeli.

Desigur, software-ul inteligent Google a permis Pixel 3 să se potrivească sau să concureze cu cele mai multe camere, așa că va fi interesant să vedem ce aduce 4.

Unele funcții ale camerei au scurs deja, cum ar fi posibilitatea de a regla umbrele și luminile din vizor, astfel încât să puteți obține cea mai bună imagine posibilă și astrofotografie.

O altă caracteristică pe care chiar Google a dezvăluit-o este adăugarea unui nou cip radar, Soli. Acest lucru vă va permite să săriți melodiile, să vă treziți telefonul și alte acțiuni doar fluturând mâna în fața telefonului.

Doar timpul va spune dacă acest lucru se dovedește a fi implementat într-un mod cu adevărat semnificativ sau dacă este pur și simplu un truc care va fi conservat în câțiva ani.

În cele din urmă, Pixel 4 nu are senzor de amprentă și se va baza pe o funcție de deblocare a feței, nu spre deosebire de implementarea iPhone. Oamenii vor iubi sau vor ură acest lucru, dar atâta timp cât este sigur și funcționează bine, vor exista probabil mai mulți fani decât nayayers.

Lasă un comentariu