Cum să reciclați, să schimbați, să donați sau să vă vindeți iPhone-ul 11 ​​

Cum să reciclați, să schimbați, să donați sau să vă vindeți iPhone-ul 11 având în vedere ca Iphone 12 este deja lansat si vine cu îmbunatățiri care îl fac demn de schimbare rapida mai ales pentru fanii Apple.

O nouă eră și iPhone-uri au fost anunțate în timpul evenimentului Apple din 13 octombrie, iar mulți deja se luptă să obțină un telefon mobil iPhone 12. Dacă sunteți pe un plan de servicii contractuale, furnizorul dvs. va oferi probabil câteva oferte plăcute.

Totuși, oamenii își cumpără din ce în ce mai mult telefoanele direct și favorizează furnizorii care oferă pentru o singură persoană sau un grup, o rată de abonament lunară stabilită, care poate fi anulată oricând fără penalizare.

Iphone 12 Orange

Mai multe despre Apple

O modalitate prin care puteți ajuta la finanțarea noilor telefoane (care variază de la 699 dolari la 1099 dolari) este reciclarea, tranzacționarea sau vânzarea iPhone-ului dvs. de generație actuală. Puteți recicla în mod formal, să le tranzacționați cu furnizorul dvs. sau să le vindeți printr-o postare pe Facebook Marketplace sau OLX.

Dar fiecare reprezintă o formă de reciclare. În cele din urmă, atunci când un telefon devine complet depășit, acesta va deveni e-deșeuri, dar până atunci, telefoanele sunt recondiționate și transmise, sau vândute altora pentru care „cel mai recent și cel mai mare” este mai puțin important.

Cele patru modele ale lui Phone 12, echipate cu 5G și MagSafe patentat, oferă acum upgrade-uri, performanțe mai rapide și chiar un preț mai mic. Google raportează că, la fel ca în anii anteriori de lansare a iPhone-ului, expresia „vinde iPhone” continuă să evolueze.

IPhone 12 este disponibil în patru versiuni: un iPhone 12 mini de 5,4 „, un iPhone 12 de 6,1”, un iPhone 12 Pro de 6,1 „și un iPhone 12 Pro Max de 6,7”.

iphone 12 toate culorile

IPhone 11 încă disponibil, dar comparativ mai puțin de dorit (adică nu nou) este disponibil în trei dimensiuni: iPhone 11 Pro de 5,8 „, iPhone 11 de 6,1” și iPhone 11 Pro Max de 6,5 „. Cel mai scump iPhone 12 este 699 USD, care este echivalent cu iPhone 11.

Determinați valoarea telefonului dvs. prin cercetarea metodelor populare de vânzare. Va trebui să furnizați detaliile de bază ale telefonului, precum și numărul său de serie și IMEI / ESN, astfel încât un reciclator sau un cumpărător individual să poată căuta statutul oficial al telefonului (adică clar și raportat furat, înlocuit; ultimele două fac un iPhone inutil).

Când sunteți gata, faceți o copie de rezervă a telefonului. Când primiți un telefon nou, dezactivați-l pe cel vechi. Ștergeți și cartela SIM, conturile Google și iCloud. Efectuați o resetare din fabrică și sunteți gata să vindeți.

Iphone 11 Vinde-l cat mai poti.

Să stabilim un standard pentru a compara modul în care companiile apreciază telefonul nostru:

1. iPhone 11 cu 256 GB
2. în stare excelentă
3. fără fisuri sau zgârieturi
4. deblocat (niciun furnizor specific, proprietar)
În funcție de stocul curent și de cererea preconizată, prețurile pentru valoarea de tranzacționare vor varia.

Apple iPhone 11 de 256 GB este disponibil în prezent pe site-ul Apple la prețul de 849 USD, iar schimburile încep de la 220 USD. Dacă aveți o versiune chiar mai veche, un iPhone XS Max, de exemplu, Apple ar oferi o schimbare de 450 USD pentru iPhone 11 de 256 GB (aducând costul celor 11 la 399 $) Apple oferă posibilitatea de a cumpăra telefonul direct sau printr-un plan de plată.

În plus, dacă aveți un anumit operator, vă puteți schimba telefonul curent, fie în magazine, fie online. Diferenți operatori vor oferi plăți variate pentru tranzacții.

Amazon Trade-In are o categorie de telefoane mobile și a oferit 445 USD pentru un iPhone 11 cu 256 GB.

Trade-In Best Buy Distribuitorul de dispozitive vă va cumpăra telefonul, dar nu primiți bani, primiți un card cadou Best Buy, pe care îl puteți utiliza apoi pentru iPhone 12. O altă opțiune este să vă vizitați operatorul la Best Buy (dar veți primi aceeași ofertă pe care ați avea-o în magazin sau online).

Chioșcurile EcoATM sunt situate în toată țara și iau un dispozitiv, îl inspectează și predau un voucher de numerar chiar la fața locului prin sistemul său automat. Dar seamănă puțin cu orice tranzacție cu numerar rapid (adică servicii de încasare a cecurilor) veți primi mult mai puțini bani decât prin alte opțiuni de reciclare / schimb. Când iPhone 6 Plus a ieșit, am încercat să-mi trimit iPhone-ul în stare bună (nici măcar un S) și EcoATM a răspuns, pe ecranul său, că îmi poate plăti 0 $ pentru telefonul meu folosit. Când compania a debutat în 2008, a fost considerată pionieră (și inspirată de mașinile de numărare / colectare a monedelor).

iphone 11 pro

Alte companii vă oferă un preț online estimat pe baza informațiilor pe care le furnizați și, dacă decideți să vindeți, vă vor oferi o cutie pe care o trimiteți prin poștă. După ce primesc telefonul, vor stabili cât de exact ați descris starea telefonului dvs., apoi vă vor oferi prețul real pe care vi-l vor da.

Se descrie ca „cumpără și vinde tehnologie nouă” și „o piață prietenoasă”. Serviciul de transport online a declarat că gama medie de prețuri cerute pentru un iPhone 11 cu 256 GB în septembrie 2020 pe site este de 721 USD.

Exista zeci de companii care vă vor plăti imediat, dacă sunteți nerăbdător să vă vindeți telefonul. Veți obține un preț estimat, un ambalaj preplătit pentru a expedia smartphone-ul la depozitul său. Toate acestea, vor evalua telefonul și va stabili dacă l-ați descris bine și va plăti suma estimată, dar dacă nu, vi se va oferi mai puțin.

Vă oferă opțiunea de a alege un interval acceptabil chiar înainte de a vă expedia telefonul către ei, sau puteți indica că doriți doar oferta originală, iar telefonul dvs. vă va fi returnat. Veți fi plătit fie printr-un card cadou Mastercard virtual, fie prin PayPal. Acesta a oferit 366 dolari pentru ipoteticul schimb de iPhone 11.

Vin sarbatorile doneaza-ti Iphone-ul 11

Orice ai decide să faci, te rog să nu-l arunci; se estimează că 152 de milioane de telefoane sunt aruncate anual în gunoi. Dacă nu aveți nevoie de fonduri de schimb pentru a obține iPhone 12, există mai multe modalități de a dona și de a fi caritabile.

Programul nonprofit Telefoane celulare pentru soldați nu vă va oferi niciun ban pentru vechiul dvs. telefon, dar are achiziții în toată țara și va recondiționa un telefon donat și îl va oferi soldatului sau veteranului care lucrează în prezent, fără costuri serviciul de comunicații și finanțarea.

Iți va revinde dispozitivul și va dona fondurile unui adăpost pentru animale fără ucidere, care va găsi apoi case responsabile și iubitoare pentru milioane de câini și pisici abandonate și abuzate. Se estimează că 2.000.000 de animale de companie fără adăpost sunt eutanasiate anual.

Vă reciclează în siguranță telefonul pentru a finanța programe de asistență medicală în Africa, Asia și America Latină. Fiecare smartphone donat și reciclat ajută la finanțarea proiectelor care sprijină lucrătorii din domeniul sănătății din 26 de țări, care utilizează telefoanele pentru a înregistra sarcinile, pentru a urmări mai repede focarele de boli, pentru a monitoriza stocul de medicamente esențiale și pentru a comunica în caz de urgență.

Lasă un comentariu